Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Veckan som gått har ägnats åt ett antal inredningsspaningar åt det färgglada hållet. Jag har jagat tapeter till några av mina inredningsjobb, “sprungit på” kuddar i liknande stil och beställt färgglada glasskrivtavlor till en kund.
De blommiga mönstren med akvarellkänsla och färger som flyter ut, poppar upp både här och där just nu. Åh, jag längtar efter våren! Men än verkar den långt borta i mina krokar, marken är fortfarande täckt av ett rejält snötäcke. Men, men… den som väntar på något gott.

1 & 2. Tapet ur kollektionen Villa Flora från Intrade
3. Kudde från Åhléns
4. Glasskrivtavlor från Lintex


Instagramfoto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
4 comments
  1. Hej!
    Jag skulle behöva din hjälp. Vi ska tapetsera ett helt hus (bygger nytt). Vill ha vitt som bas och sedan några fondväggar. Vad rekommenderar du för vit tapet. Vill gärna ha en som känns lite mer hållbara och gärna med lite liv i (kanske så att det ser målat ut på väggen). Sedan letar jag efter en fin blomtapet till vårat sovrum. Samt någon fin tapet till barnrum (flicka 2 och pojke 7). Hoppas du har tid och lust att svara på mina frågor. Och har du fler tips på tapeter får du gärna ge dem också :).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.