Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Sprayfärg är toppen när man vill förnya snabbt och lätt. Häromdagen fick jag ett ryck och spraymålade mina vita trägalgar. Lätt som en plätt! Jag letade i färgförrådet efter en lämplig kulör och fastnade för koppar. Passar perfekt till arvegodset som precis flyttat hem till oss.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
13 comments
 1. Jo men jag kanske måste bege mig till biltema och se över deras spraysortiment, koppas var ju kalasfint! Har inte sett den i sprayform tidigare :)

  Kram /iris

  1. Hej Iris! Biltema har faktiskt ett riktigt bra, brett och prisvärt sprayburks-sortiment. Jag brukar göra de flesta inköpen där. Förutom när det ska spaymålas element och såna där lite mer viktiga saker där jag vill ha riktiga grejor, anpassade för exakt det ändamålet.

 2. Super snyggt verkligen och riktigt inspirerande! Men jag har en fråga, med risk för att vara tråkig, men det jag undrar är hur färgen sitter som. Den färgar inte av sig på kläderna? Tacksam för svar!

  1. Hej Sanne!
   Inga problem, bättre att fråga än att undra i onödan. Jag har inte haft några problem med att färgen fäller och färgar av sig på kläderna. Nu har jag iofs bara använt galgarna till våra ytterkläder och det dessutom bara i några dagar. Men som sagt, jag har inte haft några problem med att det fäller.

 3. Men vad lustigt. Jag kläckte idén tidigare idag att sätta kopparfärg bara på själva kroken. (Det hänger Ikea galgar i hallen blandat i svart samt i ek) Jag funderade iofs på att köpa kopparkrokar men din lösning är nu given! Tror du färgen på metallen håller för slitaget?
  Tack för daglig inspiration Hildur!
  Mvh Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.