Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Min torsdag inleddes med ett spännande kundbesök gällande ett nytt inredningsprojekt som jag hoppas få jobba vidare med framöver. Idag var det dags för ett första möte med information kring ritningar, tidsplaner, idéer och visioner. Nu ska jag sätta mig ner och ställa samman en offert gällande projektet och förhoppningsvis får jag förmånen att ägna en del av min arbetstid till detta under våren och sommaren.
Efter mötet for jag vidare till Karlsborg för att träffa Emelie och Emelie på Ut&In. Det är verkligen guld värt att kunna bolla idéer och företagarfunderingar med någon som liksom mig har kört igång sitt inredningsföretag på heltid relativt nyss. Under eftermiddagen kom det en leverans med blommor till butiken i rosa och vita toner. Helt omöjliga att motstå. Vårkänsla i blomform!


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments
  1. Men vad spännande, då håller vi tummarna för det!

    Så underbart fina! Vårkänslor till Max och vädret igår var lovande hoppas på lika fint idag! Underbart att då se solen igen! Ha en fin fredag!

  2. Önskar dig all lycka till med dina nya projekt :) härliga vårbilder du bjuder på , blev lite lycklig idag när jag såg små snödroppar titta fram, snart kommer våren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.