Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Några av er har säkert märkt att bloggen sett helt tokig ut de senaste dagarna. Men nu ska allt vara i sin ordning hoppas jag. Typiskt att det är något som ska gå galet när man inte är på hemmaplan. Men, med lite hjälp från supporten så har jag nu lyckats fixa till bloggen igen. Själv sitter jag just nu på ett hotellrum i NewYork och har tillbringat de senaste dagarna här. Det är första gången i New York och jag har fullt sjå med att försöka samla alla intryck, vilket inte är helt enkelt. Nu ska jag bege mig ut, en ny dag i New York tar sin början.
Vill du se ytterligare glimtar från New York kan du hitta detta på mitt Instagram. Sök på fixaodona.


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
1 comment
  1. The city that never sleeps! Visst är stan fantastisk! Vi reser hem till Connecticut i slutet av juni några veckor, det blir nån tur in till New York också (en timme med pendeltåg från vår stad i CT). Gillar verkligen USAs östkust.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.