Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Att vara på semester dryga veckan innebar en massa arbete innan jag åkte iväg och ännu mer arbete när jag kom hem för att komma i fas. Just nu håller jag på och skriver en artikel på temat trädgård och plantering, men mer ur ett inspirations- och trendperspektiv än det praktiska.
Åh, det känns som om den här vintern aldrig kommer ta slut. Jag toklängtar verkligen efter barmark och att kunna vara ute i trädgården och fixa. Vår trädgård kommer att kräva mycket uppmärksamhet så snart snön försvinner eftersom vi dränerade i höstas och inget är gjort sedan dess. Puh!
En av vårens stora trender är “GIY – Grow it yourself”. Det handlar både om att odla själv och att plocka in trädgården och naturen inomhus och rent allmänt ett större fokus på odling och trädgård och verktygen och tillbehören som behövs till detta. Varför inte plocka in blommor i form av tapeten Botanica ur kollektionen Linnea från Sandbergs. Eller kanske ett grafiskt tryck från Nordic Design Collective. Min längtan efter trädgård och plantering blir ju inte direkt mindre när våren aldrig verkar dyka upp.
Nähopp, nu får det vara stopp på artikelskrivar-pausen. På återseende kära bloggläsare!


Översta bilden: Sandberg
Nedersta bilden: Styling: Linda Åhman Foto: Maria Richardsson och Jenny Sörling / Nordic Design Collective

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.