Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Arbetsrum: fönstersmyg
De senaste dagarna har varken jag eller maken suttit still några längre stunder. Jag har bott i mina knallrosa arbetsbyxor och vi har grejat för fullt här hemma, med några avbrott för kompishäng och fisketur i djupaste Tiveds-skogarna. Den ordning som råder i vår källare just nu har vi aldrig haft, även om det kan och kommer bli ännu bättre. Nu ska det bli snyggt också, inte bara funktionellt. Äntligen har det vänt! Nu har vi renoverat tillräckligt mycket för att allt snart kan hamna på sin tänkta plats, inte bara flyttas runt. Att vi dessutom gjort en rejäl röjning av ALLT i källaren innebar några turer till återvinningen och en betydligt luftigare källare. Vi har till och med rensat bland skruvar, småspik, verktyg och alla mina färgburkar, målarverktyg och tapeter. Så ni kan ju förstå nivån på de senaste dagarnas röjande. Puh! Jag ÄLSKAR att ha tiden till att rensa, röja och strukturera!
Tänkte jag skulle dela med mig av ytterligare en rapport från mitt blivande arbetsrum i källaren. Idag sattes fönstersmygen på plats. Eftersom detta fönster inte går in under kategorin “standard” så fick maken hjälp med att såga till fyra MDF-skivor i rätt format. Nu är de ditskruvade och fogade. Nu ska jag spackla, slipa, grundmåla och färdigstryka. Det kommer jag vara klar med lagom till mattan anländer till färgaffären i slutet av veckan.

Arbetsrum: fönstersmyg
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.