Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Mitt arbetsrum är färdigmålat. Wihoo! Sista strykningen av taket gjorde jag ikväll. Nu ska maken sätta in en ny karm, dörr och fönstersmyg och jag får en eller två dagars renoveringspaus. Idag var jag i färgaffären och beställde golv. Ett tag funderade jag på att behålla det betongrena golvet men nu har jag tänkt om. Det blir en heltäckningsmatta här inne för att öka på mys-känslan lite. Jag led av en släng beslutsångest i förmiddags gällande vilket golv jag skulle satsa på. (Alternativen jag valde mellan hittar du på min Instagram, sök på @fixaodona) Men det är ju trots allt bara 8 kvm, så det kostar ju inte en förmögenhet att byta golv om några år om jag skulle tröttna eller användningsområdet av rummet förändras. Till sist landade jag på en mintgrön variant ur kollektionen Gloria från Golvabia. Jag har verkligen fastnat stenhårt i smutsiga pastell-träsket. Men inte mig emot, funkishuset trivs finfint i smutsiga pasteller. Ett tag funderade jag över ett mer neutralt golv i grått eller svart men eftersom väggarna kommer vara helt vita kände jag att det behövdes lite färg på golvet åtminstone för att det inte skulle bli trist. Åh, nu längtar jag tills mattan kommer hem. Det tar nog nån vecka. Den som väntar på nåt gott…

Mobilfoto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments
  1. Ett superbra val av golv tycker jag. Ett arbetsrum är ju helt klart rätt ställe för att satsa på pasteller. Jag är lite försiktig med att välja pasteller på golv och väggar i vardagsrummet (även om jag är friskt sugen just nu) eftersom jag vet att jag vill ha en vit bas på vintern (när julen kommer vill jag inte ha väggar i aprikos) Men i arbetsrummet är även jag inne på lite mera pasteller. Den turkosa mattan skulle bi vansinnigt snyggt ihop med ljust trä och grått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.