Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


I morse gjorde jag det där jag lovat mig själv att inte göra på “arbetstid”. Nämligen att renovera och inreda här hemma. Det krävs disciplin att jobba hemifrån. Men idag tillät jag mig att göra ett undantag. Det är ju faktiskt mitt alldeles egna arbetsrum som håller på att växa fram. Så imorse, direkt efter att barnen lämnats på skolan drog jag på mig arbetskläderna och spacklade väggar och tak. Nu får spacklet torka medan jag jobbar med lite mer inkomstbringande saker. Imorgon är det dags att slipa.


De här gamla krokarna har suttit på en gammal hylla i källaren. De ska få flytta in i mitt arbetsrum. Perfekta att hänga knippen med mattprover på. Sen var det ju det här med golvet. Jag är lite sugen på att behålla betonggolvet som det är och bara lägga nån matta på tillsvidare. Vi får väl se. Jag älskar när solens strålar faller in på betonggolvet.


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
2 comments
 1. Hej!

  Jag upptäckte precis din blogg. Snyggt! Och roligt med hands on tips, konkret hur du gör.

  Fint att återanvända delar av det gamla i huset, något jag vurmar för. Men jag märker redan, 3 år efter att vi flyttade in i vårt 50-talshus och kollar gamla foton från renoveringarna, att det försvunnit endel fint längs vägen (min man är inte riktigt så förtjust i alla gamla detaljer som jag). Håller precis på att lägga in inlägg om när vårt sovrum gick från gråkalt till mörkt blått. Så nöjd att jag vågade, sover så gott i det. Färger är oerhört roligt och intressant, så följer gärna din blogg vidare. Idag har jag inlägg om färgsättning, lite utifrån dagens trender men också liten tillbakablick till 50-talet.

  Kika gärna in om du har lust!

  http://stilitiden.se/2013/may/behind-the-scenes-50-talet-i-retur.html

  Hälsningar
  Camilla/Stilitiden

  1. Hej Camilla!
   Vad roligt att du hittat hit och att du uppskattar mina hands on tips! More to come… :)
   Jag har kikat in hos dig, vad roligt att se hur ni renoverat och värnar om originaldetaljerna. Vi har också försökt spara en del, men det ryker tyvärr mer än man vill ibland. Samma här att maken inte är riktigt lika förtjust i de gamla detaljerna. ;) Husets utsida har jag färgsatt i sann funkisanda. Känns galet bra, att jag inte föll för det svartvita som är och har varit så populärt på alla dessa “skokartongs-hus”.
   Välkommen åter Camilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.