Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Klöver i kruka
Jag längtar efter lite mera grönt här hemma i vårt kära funkishus. Grönt i form av växter alltså. Men eftersom vi inte har några fönsterbrädor (sedan fönsterbytet i december – jag funderar fortfarande på hur vi ska lösa detta på bästa och snyggaste sätt. Saknar våra fiiina, djupa fönsterbrädor som huset hade tidigare men som tyvärr inte gick att rädda) så har det liksom inte blivit av att jag köpt mig några blommor. De blommor som finns här hemma går att räkna på ena handens fingrar. Inte så kul. Men det ska det bli ändring på i höst. Nu har jag påbörjat projekt inköp av grönt. Först ut en liten klöver-blomma.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.