Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Lady Pure Color - fixaodona.se
Nu när hösten gjort sitt intåg på allvar lanseras den ena tapetkollektionen och färgkartan efter den andra. Därav blir det betydligt fler färg- och tapetspaningar här på bloggen under just denna period. Idag är inget undantag.
Jotun
släpper en ny höstkollektion med en samling härliga kulörer som de valt att kalla “Lady Pure Color” och som delats in i tre olika stilar/känslor. Travel in style. Urban Casual. New Comforting. Vid mitt förra besök i den lokala färgaffären fick jag tjuvkika lite i färgkartan som precis hade anlänt till butiken.
Förutom att det var väldigt många fina och användbara kulörer som kändes helt rätt i tiden bjöd färgkartan på ett gäng inspirerande bilder med idéer kring hur man kan måla väggar och möbler på lite annorlunda sätt. Några idéer kan du skymta på bilderna nedan.
Senaps/ockragul och mörk blå är kulörer som vi säkert kommer att få se mycket mer av framöver. Jag målar gult idag. Är du nyfiken hittar du bilder på min instagram @fixaodona.
Önskar dig en härlig, höstig lördag!

Lady Pure Color - fixaodona.se

Lady Pure Color - fixaodona.se

Lady Pure Color - fixaodona.se

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.