Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Inspirationsmiljö - Poetry
Ikväll kom jag hem efter två fantastiskt trevliga och inspirerande dagar på resande fot. Imorse vaknade jag upp i Göteborg och styrde då stegen mot den perfekta frukosten – en tapetfrukost. Tillsammans med ett gäng inredningsbloggare var jag inbjuden till en förhandsvisning av en helt ny tapetkollektion från Boråstapeter som fått namnet Poetry. (Finns ute i butikerna från och med 24 oktober 2013)
I denna kollektion har Boråstapeter gjort ett samarbete med Ylva Skarp, mästarinnan av kalligrafi. Så förutom att få en visning av tapetkollektionen och njuta av alla fina tapeter fick vi även höra Ylva berätta mer om sina mönster och dessutom fick de som ville testa på hantverket kalligrafi. Perfekta morgonen när man som jag älskar tapeter. Och dagen fortsatte i tapetens tecken då jag fortsatte min roadtrip till fabriken i Borås där jag bland annat frossade i gamla tapetmönster. Några glimtar från detta hittar du på min Instagram @fixaodona. Dessutom filmade jag i fabriken, “hängde” på designavdelningen och ställde en massa frågor. Resultatet av detta kommer dyka upp i mina webbkurser som släpps i oktober. Jag älskar tapeter, jag kan inte säga det för många gånger. Och jag hoppas verkligen att jag kan dela med mig av kärleken till detta hantverk, skillnaden de kan göra för ett rum och bjuda på en massa kunskap och inspiration på temat tapet.
Här kommer ett gäng bilder från morgonens tapetfrukost.
Poetry från Boråstapeter
Boråstapeter Poetry - fixaodona.se
Hanna Wendelbo-Hansson och Madeleine Sidemo från Eco-Boråstapeter presenterar den nya kollektionen.

Ylva Skarp - Poetry
Ylva Skarp in action.

Kalligrafi - Ylva Skarp
Kalligrafi - fixaodona.se
Workshop - Poetry
Akvarell - färger som flyter ut
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

 

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.