Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Kom In-podden med Sara och Hildur

Äntligen är dagen här! Dagen då Saras och mitt gemensamma projekt är sjösatt. Hoppas du kommer att gilla!

En dag i slutet av sommaren föddes en idé om att starta en inredningspodd. Från tanke till handling var vägen inte så lång och Kom In-podden med Sara och Hildur föddes. Efter att ha klarat av ett antal teknikhinder på vägen finns nu äntligen premiäravsnittet av Kom In-podden på iTunes. Sök på “kom in” på iTunes så dyker avsnittet upp eller klicka på länken. Och för all del, det går finfint att lyssna även här i blogginlägget.

Tanken med podden är att utveckla det som vi idag skriver om på våra bloggar, att bjuda in till diskussion på ämnet inredning och bli lite mer personliga, i alla fall när gäller mig. Lyssna så får du se!

För att inte missa något avsnitt, se bakom kulisserna eller  för att ge oss synpunkter och önskemål kring framtida innehåll gör ni bäst i att gilla oss på Facebook där vi heter Kom In-podden med Sara och Hildur. (kominpodden)

Allt som rör podden kommer att publiceras och kommuniceras på Facebook-sidan. Men på våra bloggar kommer vi såklart hojta till när ett nytt avsnitt ligger ute. För att vara tydliga och samla allt på en och samma plats är Facebook-sidan poddens hjärta. Gilla!

PS. Vi vet att ljudet kan vara lite dåligt mot slutet av avsnittet. Men bättring kommer att ske framöver. Vi lovar!

Foto och illustration: Hildur Blad och Sara Zetterström

Total
0
Shares
6 comments
 1. Jättekul att höra er! Speciellt när det blir lite personligt.
  Jag uppskattar att du har lagt in det i blogg-inlägget här så att man kan lyssna direkt. Kommer du att göra det med nästa avsnitt också?
  Trevlig helg!

 2. Hej hej! Vad roligt att höra att du gillade det och att du uppskattade att vi var mer personliga. Ja, jag kommer lägga in ljudklippet i bloggen också även i fortsättningen. Misstänker att det är en hel del som inte har tillgång till iTunes och då är det smidigt att kunna lyssna direkt på bloggen.
  Trevlig helg till dig med!

 3. Lyssnade på er pod idag när jag satt på bussen påväg tillbaka till stan efter en helg på landet. Jätteroligt att höra er berätta lite mer om er själva och om er bakgrund. Ska bli intressant att höra mer från er och ett som är säkert är att ni har visat att inredning även kan fungera genom ljud och inte enbart via bild.

 4. Skulle gärna vilja lyssna, men hur gör man? Har inte tillgång till i-tunes, och i blogginlägget här får jag inte igång något…är det jag som är knäpp eller;)

 5. Tack för dina ord Nilla!

  Sama, om du kikar under bilden i det här inlägget så ligger det en liten spelarlist där. Klicka på play-tecknet så börjar programmet! Tyvärr gör tekniken just nu att jag inte kan ha en direktspelare på Little miss fix it, men vi jobbar på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.