Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Kom In-podden med Sara och Hildur

Konsumtion är temat för sjunde podden signerad Kom In. Vi diskuterar medvetna val, prioriteringar, ekonomi, trender, ekoreko och en massa andra aspekter kring våra inredningsköp.
Dessutom lämnar Sara oss med en spännande cliffhanger som jag redan nu ser fram emot att prata mer om i nästa veckas podd.
Hoppas du vill lyssna!

Har du lyssnat på nån av våra poddar än? Vore jätteuppskattat att höra vad du tycker! Kika gärna in på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida och dela med dig av dina tankar eller passa på att ställ dina egna inredningsfrågor.
Som vanligt hittar du podden på iTunes eller så lyssnar du helt enkelt här i blogginlägget eller via vår Facebooksida. Men det allra bästa är ju såklart om du börjar prenumerera på podden, då dyker den upp automatiskt så snart ett nytt avsnitt är publicerat.


[display_podcast]

Total
0
Shares
2 comments
  1. Väl talat! Tyckte speciellt mycket om ert resonemang om personligt ansvar för slit och släng och hur man kan resonera mer hållbart där med att tänka ett varv till gällande tillfälliga ting i hemmet. Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.