Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Fantastic Frank
Mäklarfirman Fantastic Frank bjuder då och då in till samarbeten under rubriken “Franks gäster”. Den här gången var det Ewa Lilja Löwenhielm som fick inreda och möblera en arkitektritad villa med möbler och inredningsdetaljer i egen design. 
Personligen fastnade jag för hörnhyllan i grått och rosa. Superfin och funktionell i all sin enkelhet.
Se alla bilder här
.
Fantastic Frank
Tipstack till Ica!

Foto: Fantastic Frank

Total
0
Shares
5 comments
    1. Hej Anna!
      Om jag inte missuppfattat det fullständigt är det nya produkter från Eva som kommer ut på marknaden framöver. Jag har inte sett något om vilket företag hon gör dessa tillsammans med. Jag håller utkik!

  1. Jättelustigt, jag har läst ditt inlägg och nu ikväll när jag surfade runt på Hemnet såg jag att de lagt ut ett parhus till försäljning precis här där jag bor. Ville såklart kika hur det blev eftersom de byggt och byggt – och vad ser jag? Bilderna i ditt inlägg! :-) Roligt – hyllorna är superfina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.