Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Ballingslöv - Bistro - Lindblomsgrönt
Det är något som håller på att hända. Från gråskala och enfärgade väggar till mönster och mjuka, harmoniska färgskalor. Ja, jag syftar alltså på vårt hem som jag håller på att förändra. I tanken. När det ska hinna genomföras i verkligheten har jag inte den blekaste aning om. Jobb upp över öronen kombinerat med hockeysäsong gånger två lämnar inte mycket tid över till annat. Förra veckan tillbringade jag tre dagar norr om Stockholm tillsammans med äldsta sonen och en lagkamrat på hockeyläger, därav frånvaron här på bloggen. Då boddes det i korridor och hängdes i ishall dygnet om.
Som ett led i mina förändrade tankar kring färgskalorna här hemma föll jag som en fura för det lindblomsgröna köket Bistro från Ballingslöv. Kulören är en nyhet och handtagen är ju alldeles ljuvliga! Koppar har jag svårt för. Men lindblomsgrönt, läder och lite mässing – ja tack, gärna!

Ballingslöv - Bistro - Lindblomsgrönt
Pressbilder: Ballingslöv

Total
1
Shares
5 comments
  1. Kul:) vi har det Lindblommegröna köket från Ballingslöv, fast med carerra-marmor till som bänkskiva. Älskar det! Ljust men ändå varmt. Och framförallt jäkligt snyggt, då vita kök känns lite…tråkigt. Vårt hus är från 1951, så det passade sig väldigt väl att välja en fin färg på luckorna!

    1. Men åh, hur snyggt lät inte det då!!! Wow. Håller med dig, vitt känns lite… tråkigt. Vi har ett vitt kök, men jag funderar så smått på hur jag ska kunna uppdatera det lite grann så att det blir en skön retrokänsla. Vårt funkishus skulle också trivas fint i lindblomsgrönt!

  2. Ah, men det ääääär supersnyggt! Har du vägarna förbi Jönköping får du komma hit och kolla, vetja ;) !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.