Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Tidningsförvaring - fixaodona.se
Som jag nämnde i gårdagens blogginlägg gillar jag DIY-projekt som fyller en funktion. Jag fortsätter på temat med ett annat “Gör det själv”-projekt som jag tog mig an för ett litet tag sedan. Med hjälp av en gammal tavellist som stod och samlade damm i källaren, träkulor och snöre tillverkade jag en praktisk tidningsförvaring med dubbla funktioner.

Tidningsförvaring - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
3
Shares
8 comments
 1. Riktigt snyggt, den idén ska jag nog stjäla rakt av till vår trista hall, kan behövas ögangodis/läsning i väntan på att trotsiga barn ska klä på sig vinterkläderna…:)

 2. Absolut en idé jag ska sno rakt av. Här ligger tidningar på hög för att mest förbli olästa tills nästa vända till pappersåtervinningen. Tidningar är ju snygga. Ja, de flesta i alla fall. Älskar DIY och har två lite nördiga frågor:
  1. När tavellisten ser ut som din och du har synliga skruvskallar, hur gör du för att inte låta chucken på skruvdragaren skava sönder den upphöjda framkanten? Världens längsta bits?

  2. När det är en dold infästning, typ nyckelhål, på baksidan,, var hämtar du ditt tålamod då? Eller har du ett superknep för att lyckas.

  /m

 3. Ja, det var verkligen supersnyggt!
  Vi håller på att inreda en tandläkarklinik i suterrängvåningen på mitt hus och som sig bör kommer vi ha tidningar i väntrummet. Det här blir en perfekt förvaring/display för dem. Tack för tipset!

  Martin:
  Jag brukar hålla skruvdragaren upp-och-ner när jag ska skruva fast tavellister som denna. Gällande infästning i form av nyckelhål är det mäta, mäta, mäta och fikapauser som fungerar bäst för mig för att lyckas. Om det är tre skruvar som behövs mäter jag alltid ut de yttersta först, sätter dit skruvar och provar innan jag sätter dit mittenskruven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.