Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Kom In-podden med Sara och Hildur
En dag senare än vanligt är det äntligen dags för ett nytt poddavsnitt. Vi kallar det helt enkelt “Lördagsgodis”. En auditiv godispåse med en mix av företagarfunderingar, trender, Stockholm Furniture Fair och en cliffhanger inför vad som komma skall nästa vecka. Podden är rykande färsk, inspelad idag den 1 februari.
Hoppas du vill lyssna och gillar!

Kika gärna in på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida och dela med dig av dina tankar eller passa på att ställ dina egna inredningsfrågor. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller så lyssnar du helt enkelt här i blogginlägget eller via vår Facebooksida. Men det allra bästa är ju såklart om du börjar prenumerera på podden, då dyker den upp automatiskt så snart ett nytt avsnitt är publicerat.

[display_podcast]
Total
0
Shares
4 comments
  1. Åh, det låter som en bra podd. Jag brukar lyssna lite på olika poddar när jag viker tvätt. Så nu i veckan ska jag lyssna på vad ni har att säga. Spännande! :)

    1. Det är ju det som är det allra bästa med poddar – att de går att lyssna till samtidigt som man gör något annat och dessutom kan liva upp vilken tråkig syssla som helst! Hoppas du gillade podden. :)

    1. Hej Tanja! Vad roligt att höra att du gillar podden! Stort tack! Mer info om webbkurserna kommer snart. Det har varit lite mycket på på schemat den senaste tiden – men snart så är det dags att släppa första kursen. Kul att höra att du väntar på mer info!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.