Eco White Light
I dagarna två har jag jag varit i Borås hos WallVision (Eco Wallpaper, Boråstapeter, Mr Perswall och Cole&Son) och utbildat några av alla deras återförsäljare runtom i Sverige. Ja, ni vet ju som sagt vid det här laget att jag älskar tapeter och att då få chansen och möjligheten att jobba på det här sättet med en finfin uppdragsgivare och kursdeltagare inom färgfackhandeln är rena rama drömuppdraget för min del. En perfekt mix av det som jag brinner för – inredning, inspiration och sälj. Stort tack till alla er härliga kursdeltagare jag fått glädjen att träffa!

När vi tog några minuters kaffepaus och bensträckare igår hastade Ingela Wingborg, designansvarig på Eco Wallpaper förbi med en tapetkarta i högsta  hugg. Det var nyheten Eco White Light som kommer ut i butikerna den 26 mars hon hade med sig. Som namnet på kollektionen antyder är det vitt som är den gemensamma nämnaren. Här hittar du mönster som fängslar, skimrar, blänker, leker med skuggor och i vissa fall till och med sneglar bakåt i tiden.

– Kollektionen ska framförallt förmedla ljus och öppenhet på olika moderna ytor. Och den vänder sig till en målgrupp som är mån om detaljer – som finish och materialkänsla. Eco White Light rymmer både gamla klassiker som vi moderniserat och några mer oväntade, färgade mönster – som vi “vitifierat” på vårt sätt. Allt för att hitta den rätta mixen och känslan, säger designern Ingela Wingborg.

Eco White Light
Eco White Light
Eco White Light
Pressbilder: Eco Wallpaper

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.