Kom In-podden med Sara och Hildur - semesterrenovering
Vi kunde inte hålla oss, jag och Sara. Och jätteroligt att höra att ni saknat oss! Det blir såklart ännu roligare att podda när ett nytt avsnitt är efterlängtat. Nu har vi publicerat ett rykande färskt avsnitt av Kom In-podden, inspelat i Saras finfina torp. För första gången sedan i februari träffades vi. Härligt att äntligen få spela in öga mot öga. Så nu har jag fått glädjen att uppleva det ljuvliga torpet live, sova på Saras egentillverkade soffa och inte utan att jag kände en gnutta lust att skaffa ett eget torp, gärna nära en sjö, trots att jag är en riktig badkruka. Men, det får bli ett annat århundrade. ;)

Mitt uppe i sommar och semester så tyckte vi det passade bra att prata semesterrenovering och om vi ser det som ett nöje eller arbetsläger. Som en naturlig del, eftersom vi båda har familjer, blir det en hel del prat kring relationer. Tyck gärna till kring ämnet!

Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan.

[display_podcast]

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.