Laminatgolv - fixaodona.se
Jag lovade att jag skulle visa bilder på hur det blev med det nya golvet i “genomgångsrummet“. Ja ni, det går sakta, men det går i alla fall framåt. Nya innerväggar, nytt golv, nytt innertak och nya dörr- och fönstersmygar. En totalrenovering. Jag kan i alla fall konstatera att golvet blev precis så som jag hoppades. Det smälter ihop fint med golvet i hallen och angränsande rum. Och med sitt neutrala uttryck passar det dessutom med de flesta kulörer och bildar en neutral bas till övrig inredning i rummet. Tummen upp!

Nu är golvet täckt med golvpapp. Dags att måla och tapetsera.

Laminatgolv - fixaodona.se
Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
7 comments
 1. Fint!
  Jag har en fråga kring lister. Kommer ni sätta lister mot golv och runt fönster/dörrar?
  Har sett flera nyrenoverade hem där man kör helt utan lister och det ger ett väldigt rent och snyggt intryck till rummet.
  Funderar mest på hur det blir där vägg möter parkett/golv…

  Mvh
  Erika

  1. Hej Erika! Vi kommer inte att sätta lister vid fönster, dörr och vid tak. Dock kommer vi ha golvlister, just av den orsaken att det blir svårt att få till det riktigt snyggt vid övergången mellan vägg och golv. /Hildur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.