Kom In-podden med Sara och Hildur
Sent ikväll kom jag äntligen hem, efter sex dagar på bortaplan, i Stockholm. Hem till mer vanliga rutiner och det allra viktigaste och bästa, hemma hos familjen igen. De senaste dagarna har varit bra på alla sätt och vis. Men nu ska jag samla intrycken lite innan jag skriver något om det här på bloggen. Tillsvidare får du gärna lyssna på veckans podd, som denna gång spelades in på plats på Stockholm Furniture Fair.

“Än en gång spelas Kom In-podden in från världens största mötesplats för skandinavisk möbel- och belysningsdesign aka Stockholm Furniture & Light Fair. Hur går snacket i montrarna, vilka färger dominerar 2015, finns det några favoriter bland utställarna och hur tusan förbereder man sig bäst för en mässdag. I podden pratar Sara och Hildur utifrån sina egna upplevelser med förhoppning om att inspirera till en vidare diskussion kring ämnet inredning. 100% obajsnödigt.”

PS. En liten rättelse. Trendutställningen hittar du i C-hallen. ;)

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan.

[display_podcast]

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.