En trave med böcker - fixaodona.se

Förra veckan hängde jag i Kalmar några dagar. Och inte kunde jag vara hos Sara i Kalmar utan att spela in ett avsnitt av Kom In-podden. Avsnittet släpptes redan förra fredagen, något som jag förstått på kommentarer att många missat eftersom jag inte lagt upp det här på bloggen. (FYI – Om du prenumererar på podden dyker nya avsnitt upp automatiskt så snart de släppts) Men bättre sent än aldrig, här kommer förra veckans avsnitt då vi öppnade dörren till böckernas underbara värld. Vi pratar om några av våra nyfunna bokfavoriter och tittar även närmre på en bok som inte släppts än, för vi har nämligen fått vårt allra första recensionsexemplar. Vilken typ av böcker gillar du? Vill du mest ha inspirerande bilder eller är det texten som är behållningen?

Tyvärr blir det inget nytt avsnitt denna veckan – hockey, influensa och skidsemester ställer till det i schemat. Men nästa vecka är vi tillbaka med nya krafter.

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan. Tryck på PLAY-symbolen.

[display_podcast]
Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.