Kom In-podden med Sara och Hildur - fixaodona.seHar du funderat över hur viktigt det är att vi kan ta kontrollen över vår kommunikation? I alla fall om du vill att budskapet ska nå fram och resultera i någon form av agerande från den vi kommunicerar med. Den här veckan hade vi något helt annat än kommunikation på agendan i vår inredningspodd. Men, det var som om vi hade ett behov av att prata av om helt andra saker. Vi pratar om att prata, och att lyssna och färdigheterna som kommer av övning och känslan när man kliver ur sin bekvämlighetszon och överlever.

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan.

[display_podcast]

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.