Fantastic Frank - Simrishamnsvägen 3 - fixaodona.se

Oavsett hur den där gamla färgramsan “Grönt är skönt, blått är flott och gult är fult…” lyder så är det bara att konstatera att vi alla tycker olika. Tur är väl det! Men det mesta kan bli riktigt snyggt på rätt plats och i rätt sammanhang.

Accentfärg
Många gillar att inreda med svart, vitt och grått eller vitt, beige och brunt som basfärger. Men då kan ibland intrycket bli platt. För att undvika detta finns några olika knep att ta till. Ett sätt att skapa blickfång och något som sticker ut är att jobba med färgklickar i form av en accentfärg. Kika på bilderna – här har man valt att jobba med gult som accentfärg på inredningsdetaljer och snickerier. Tröttnar du på gult är det hyfsat lätt, snabbt och billigt gjort att byta accentkulör och intrycket blir helt plötsligt ett annat.
En accentfärg behöver inte vara så iögonfallande som den gula i det här fallet för att det ska bli en effekt. Det räcker att den särskiljer sig från övriga rummets färgskala.

Bilderna kommer från ett fantastiskt fint hem som just nu är till salu via Fantastic Frank. Fler inspirerande och vackra bilder hittar du här.

Fantastic Frank - Simrishamnsvägen 3 - fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.