Beckers skoltavelfärg och ny färgkarta för barnen - fixaodona.se

När barn får välja färg brukar de oftast välja något färgglatt. Det har Beckers tagit fasta på och har nu släppt en helt ny färgkarta där barnen fått vara med och välja ut kulörerna som sedan tolkats av Isabelle McAllister.

Men det som jag personligen tycker är allra roligast och som öppnar upp för att tänka nytt är att Beckers svarta Skoltavelfärg framöver går att få i fler färger än svart. Nu kan du få den bruten i nästan vilken kulör du vill – över 300 st olika färger har du att välja på. Måla skoltavelfärg på väggar, dörrar, möbler och hyllor – ja, nästan vartsomhelst där du vill kunna skriva något och där svart tidigare känts alldeles för tungt och dominerande. Kul!
Beckers skoltavelfärg och ny färgkarta för barnen - fixaodona.se

Beckers skoltavelfärg och ny färgkarta för barnen - fixaodona.se

 

Beckers skoltavelfärg och ny färgkarta för barnen - fixaodona.se
Kulörerna i “Barnens egen färgkarta” från Beckers

Här kan du kika närmare på “Barnens egen färgkarta” och se fler inspirerande bilder.

Bilder från Beckers

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.