Fotodag vid Vätterns strand - fixaodona.se

Efter en heldag utomhus blir jag trött på ett helt annat sätt än efter en vanlig arbetsdag. Idag har vi haft en vanlig arbetsdag, men utomhus. Dags för temafoto för en av våra fina uppdragsgivare. Nu har jag precis skickat över lite skissbilder till kunden och passar på att bjuda på några glimtar från dagen som förutom de vanliga arbetsuppgifterna innehållit alltifrån att köra släpkärra, lasta möbler och klättra i berg. Precis det som jag gillar med att driva företag – att ingen dag är den andra lik.

De nyinköpta rockringarna i rotting passade perfekt på dagens fototema. Superfina.

Tova at the beach - fixaodona.se

Foto Hildur Blad | Project WHY

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.