Ut&in

Jag scrollade tillbaka i arkivet några år och hittade bilder på den fina dörrkransen jag köpte då och som verkligen blev pricken över i på vår allt annat än roliga ytterdörr. Nu blev jag riktigt sugen på en krans igen och kanske att jag skulle våga mig på att binda en egen. 

Ut&in

Så nu har jag ägnat mig åt att googla instruktioner eftersom jag aldrig någonsin bundit en krans tidigare. Men, med lite tid och tålamod så ska det nog gå vägen och har jag väl lärt mig principen borde jag ju kunna få till en krans per årstid. Men, jag tar väl och börjar med en krans i nåt grönt material, kanske mossa!?

Ut&in

Ut&in

Tillbehör till julplanteringarna

 

Filmklipp: Så binder du en krans


 

Inspiration till dörrkransen
julkrans-diy-blomkrans-julpyssel-mormorsglamour_15
Vacker dörrkrans av Helena/Mormorsglamour. Foto: Helena Nord.

Foto Hildur Blad 

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.