Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Ljusstake Carat

Sista jobbmailen skickade – nu går jag snart på ledighet. I två dagar har jag jobbat hemifrån vardagsrummet. Oerhört lyxigt att få sitta still på ett och samma ställe några dagar efter att ha fart och flängt från det ena stället till det andra hela hösten. Som belöning till mig själv slog jag i helgen till på de sedan länge önskade glassljusstakarna Carat från Orrefors – designade av Lena Bergström. Älskar! Ja, jag sade ju tidigare att jag insett att jag har en riktig hangup på glas av alla de slag. 

Lagom till att ljusstakarna fick flytta in här hemma fick jag imorse ett pressmeddelande från Orrefors om att glasserien ska kompletteras med en skål och en vas vilka kommer att visas på Formex i januari

“- Med inspiration från juveler och ädelstenar har Lena Bergström förnyat den slipade kristallen med glasserien Carat. Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.”
Orrefors

Carat Orrefors Lena Bergström

Lena Bergström - Orrefors

Foto 1 Hildur Blad | 2 Orrefors | 3 Collage med pressbilder

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.