Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

"Mitt rum" lanseringsevent My Home-magasinet - foto Emma Mattsson

I tisdags kväll var det lanseringsdags för My Homes superfina magasin och för att fira bjöds det in till premiärmingel. Jag har för magasinets räkning gjort en trendspaning över tre uppslag kring färger, former och material 2016 och temat för spaningen är “Tillbaka till framtiden.” Nu finns det 200-sidiga magasinet att köpa i butik, eller så beställer du det direkt här på My Home

På tal om trendspaning. Jag och Pella hade inför lanseringskvällen fått i uppdrag att inreda varsitt rum som skulle spegla vårens trender. Till detta uppdrag fick vi välja produkter från Rum21, Royal Design och IKEA. Resultatet blev (såklart) två helt olika rum

"Mitt rum" lanseringsevent My Home-magasinet - foto Emma Mattsson

Jag skapade ett rum med utgångspunkt i färger, former och material och valde att satsa på tunna linjer och en grafiskt avskalad känsla. Svart som bas med inslag av klart blå och gröna toner som accent. Grafiska mönster och geometriska former. Krom, spegelglas och perforerad metall – material som vi precis börjat bekanta oss med igen.
Mer info om rummen hittar du här.

"Mitt rum" lanseringsevent My Home-magasinet - foto Emma Mattsson

Foto Emma Mattsson för My Home

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.