Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Fönsterinspiration - fixaodona.se

Igår ringde jag en av kommunens mätningenjörer och bad att få en situationsplan skickad till mig gällande tomten vi reserverat. Så, nu har jag bokat möte med arkitekten husföretaget brukar jobba med. Ska bli spännande att se om vi “klickar” och om jag lyckas förmedla visionen kring vårt framtida boende eller om jakten på lämplig arkitekt ska göras på egen hand.
Det vi måste utreda nu innan vi bestämmer om det verkligen blir husbygge eller ej är om det går att bygga den typ av hus vi vill ha på den tänkta tomten samt om budgeten vi avsatt håller. Så om några veckor vet vi bestämt om det blir av – fram tills dess fortsätter jag att drömma och fundera.

För mig är öppenhet, utsikt och att blicken inte behöver slå stopp nånstans väldigt viktig. Jag drömmer om att sitta i ett fönster och se ut över åkrar, ängar, skog eller sjö. Vad det egentligen är jag tittar på är faktiskt inte så viktigt – bara att det befinner sig på avstånd så blicken kan landa långt bort. Det är nog därför jag tilltalas av de träinklädda djupa fönstersmygarna där man kan sitta och/eller dekorera med större föremål.

Bilder via min Pinterestmapp Husidéer – bild 1, 2 och 3

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.