Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv
Veckans spaning  w11 - fixaodona.se
Veckans trendspaning; kalas, terrakotta och hållbarhet.

Varje fredag skriver jag för My Home en spaning kring det som hänt i inredningsvärlden senaste veckan, sett ur ett trendperspektiv. Nu finns vecka 11 publicerat – den här gången rapporterar jag både om detaljerna som fixar festen, terrakotta som gör comeback och göra hållbara val. Veckans spaning hittar du här.

Förresten, har du nån fredagskänsla? Eller vårkänslor kanske? För egen del är det rätt sparsamt med fredagskänslan eftersom jag jobbar hela helgen, men vårkänslor – det har jag minsann. Just nu befinner jag mig i Stockholm och preppar inför söndagens fotografering. Många mil i bil = mycket poddlyssnande. Och på tal om podd. I början av veckan publicerade jag och Sara ett nytt avsnitt av vår inredningspodd Kom In-podden med Sara och Hildur. Det 68:e i ordningen.

Happy Friday!

Kom In-podden med Sara och Hildur - fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.