Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Hotel d´Angleterre Köpenhamn - fixaodona.se

På ett sätt känns det som om den där fina Köpenhamns-resan ägde rum för typ “hundra år sedan” samtidigt som det lika gärna kunde ha varit igår. Tänk så mycket man hinner med på en vecka ändå.

Under min 2-dagarsvisit i Köpenhamn förra veckan checkade jag in på Hotel d´Angleterre – den typen av hotell där man varken behöver öppna dörrar, dra på resväska, vinka på taxi eller bädda upp sängen själv… På kvällen bjöds vi dessutom på en 4-rätters middag på Marchal.

Och på tal om mat. Just nu hittar du en intervju med mig hos fina Krickelin (med bilder fotograferade på Hotel d´Angleterre där vi träffades förra helgen) där jag bland annat berättar mer om vad jag äter/inte äter, vad jag brinner för och min viktigaste rutin.

Hotel d´Angleterre Köpenhamn - fixaodona.se
I hjärtat av hotellet hittade vi detta vackra trapphus där väggarna var klädda med tyg.

Hotel d´Angleterre Köpenhamn - fixaodona.seHotel d´Angleterre Köpenhamn - fixaodona.seHotel d´Angleterre Köpenhamn - fixaodona.seHotel d´Angleterre Köpenhamn - fixaodona.seHotel d´Angleterre Köpenhamn - fixaodona.se

Jag åkte hem fulltankad med inspiration, i synnerhet när det gäller de små detaljerna. Precis vad jag behövde såhär i sluttampen av ett hotelluppdrag jag jobbat med sedan i höstas och som ska stå klart i slutet av mars och som på väldigt många sätt påminner om Hotel d´Angleterre.

Hotel d´Angleterre Köpenhamn - fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.