IKEA Hållbara Ihop - fixaodona.se

Vill du ha inspiration, kunskap och lösningar på hur du kan leva mer hållbart hemma? Då ska du spana in IKEAs senaste projekt HÅLLBARA IHOP. Från den 1 april och nio veckor framåt kommer du vecka för vecka kunna ta del av ett nytt tips och utmaning för att leva mer hållbart. Första veckan handlar det om att återanvända.

IKEA Hållbara Ihop - fixaodona.se

Till detta projekt har IKEA tagit hjälp av 100 deltagare mellan 20-30 år som under våren fått besök av inredare från IKEA och energi- och klimatrådgivare från kommunerna. Projektet är ett samarbete mellan IKEA, Världsnaturfonden WWF och kommunernas energi- och klimatrådgivare. Kombinerat med de lösningar IKEA installerat hemma hos deltagarna och den kunskap de fått vid hembesöken kommer vi att kunna få massa inspiration och kunskap kring hur vi kan leva mer hållbart. Följ de nio stegen på IKEA.se/hållbaraihop eller delta i Facebook-eventet HÅLLBARA IHOP eller kolla in #IKEAHÅLLBARAIHOP på Instagram.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.