Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

 

Layered Spring 2016 Wool True greige

I inspirationsmappen hamnar just nu massa bilder från Layered. Dels för att det är fina, klassiska mattor som man kan trivas med länge även om smaken förändras. Men, allra mest för att färgskalan och materialvalen får mitt hjärta att klappa lite extra snabbt och hårt. Att jag gillar!

Idag har vi haft ännu ett möte med husföretaget för att gå igenom arkitektens ritningar och reda ut vem som ska göra vad i bygget. Vi har nämligen planerat att fixa en hel del av insidan själva, dels för att vi tycker det är väldigt roligt, men givetvis även för att spara pengar. Pengar som vi hellre lägger på material av hög kvalitet, med mycket känsla och som åldras snyggt. Jag tänker trägolv och kalksten, naturmaterial överlag. Snart är vi framme vi punkten där vi har en skarp offert att räkna på. Sen vet vi om vi satsar på husbygge eller om det kostar mer än det smakar.
Nåväl, medan vi väntar på prisuppgifter samlar jag inspiration för glatta livet. Det är ju nu eller aldrig de där drömmarna och visionerna kanske har möjlighet att genomföras. Men, utmaningen och svårigheten är att bland alla inspirerande bilder som fladdrar förbi i olika flöden urskilja vad jag gillar “nu och för alltid” och vad jag gillar nu för att jag är påverkad av trender.
Eller som jag brukar säga; Gillar jag det för att jag gillar det, eller gillar jag det för att det är trendigt? Japp, det är den frågan jag försöker besvara för mig själv för att göra hållbara val som vi kan trivas med lång tid – för alltid.

Matta från Layered True Greige
Solid True Greige
Layered Spring 2016 Wool Misty sky
Byzantine Misty Sky
Matta från Layered Dark Sky
Solid Dark Sky
Matta från Layered Francis Pearl
Solid Francis pearl

Pressbilder LAYERED

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.