Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Värmlandsgatan 20, Stadshem

Ända sedan jag gjorde ett jobb tillsammans med Blocket i höstas har de klassiska fåtöljerna av Bruno Mathsson fått mitt hjärta att klappa lite extra. Det blev jag än en gång påmind om när jag fick syn på bilderna från ett objekt som är till salu via Stadshem just nu.

Värmlandsgatan 20, Stadshem De där speglarna dyker upp överallt. Att jag gillar. Definitivt en idé jag lägger på minnet tills det är läge att hitta på nåt effektfullt och flexibelt för att förändra upplevelsen av ett rum.

Värmlandsgatan 20, Stadshem
Och finns det nåt finare än fiskbensparkett?! Ja, det skulle väl vara kalksten då… som ligger väldigt högt upp på min drömske-lista just nu.

Foto Janne Olander för Stadshem

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.