Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Tarkett Noble trägolv - fixaodona.se

Något som ger mig lite lätt beslutsångest är det här med golv. Jag gillar när man kan ha samma typ av golv i stora delar av sitt boende. Därför är det ju betydligt fler kriterier som bör bockas av innan ett beslut kan fattas.

Jag tokgillar vår fiskbensparkett här hemma och skulle definitivt sakna den ifall vi bygger nytt hus. Men, när jag såg parkettgolvet Noble Wasa från Tarkett med det klassiska rutmönstret och en färg (finns i fyra färger) som påminner om det vi har idag så föll jag på direkten. Sjukt fint!

Tarkett Noble Oak Wasa - fixaodona.se

Foto Tarkett

Total
2
Shares
3 comments
  1. Har precis lagt in detta golv noble från tarkett i ett kök+allrum. Dock i den färgen som noble art deco en ekbräda med svag ljusare ton. Mycket nöjd med golvet. Får det klassiska med det moderna i form av borstad yta som framhäver rutbrädan ännu mer när ljuset ligger. Kan skicka bilder om du är intresserad.

  2. Hej! Jag hittade hit när jag satt och googlade det här golvet, har beslutsångest över vilken färg vi ska välja och såg att du fått bilder skickade till dig, skulle du kunna tänka dig att skicka vidare till mig? Med vänlig hälsning, Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.