Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

 

Ett tag trodde jag knappt det skulle bli nåt Formex-besök för min del i år eftersom jag var fullt upptagen med att färdigställa ett showroom och leverera de sista underlagen. Men till sist kunde jag boka det tidigaste tåget upp och senaste tåget hem för några timmar i mässgångarna. Sen slog febern och halsontet till. Så först nu har jag haft ork att göra nån form av rapport från mässan.

 

För ovanlighetens skull tänkte jag satsa på lite rörligt format här på bloggen. Så, nu försöker jag, kameran och redigeringsprogrammet bli kompisar. Tills dess, försök ha tålamod med mina trevande film- och redigeringsförsök. Övning ger färdighet som det så fint heter.

 

Först ut ett videoklipp från temautställningen gestaltad av arkitekturbyrån Codesign. En temautställning som fått ljummen kritik och upplevts svårfotad av många.

 

Med konceptet ”Breaking through convention” tolkar de temat genom att titta på stereotypa uppfattningar om Norden. Utställningen utgick från den nordiska naturens former och fenomen med inspiration från fjäll, hav, norrsken, is- och snöformationer och böljande landskap. Genom installationen bjöds besökarna på konventionellt nordiska i form av färg och form, men även det exotiska och i mitten sammanstrålar de två uttrycken i en definition av Nordic Me.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.