Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Vårnyheter 2017 från Stelton

 

Jag är en riktig kaffedrickare. Men dryga 75% av dagsintaget intas vanligvis på morgonen. Hemma vid köksbordet. Vid spegeln när jag gör mig iordning på morgonen. I bilen. Ja, innan jag ens påbörjat arbetsdagen så har 3-4 koppar intagits. Kaffet resten av dagen är inte så viktigt, bara jag får i mig de där första livsnödvändiga kopparna på morgonen så är läget under kontroll. Men det är både en och två gånger (eller ja, varje vardag egentligen) som jag suckar lite trött över att jag fortfarande inte har inhandlat mig den där termosmuggen från Stelton som jag bloggade om för “hundra år sedan” och tänkte köpa då.

Nu i vår lanseras både termosmuggarna och den klassiska termoskannan i nya färger. Så nu väntar jag nog ett tag till innan det blir ett inköp. Men först ska den sandfärgade, de gråa och den grågröna spanas in i verkligheten på Formex nästa vecka. Sen får vi se vilken färg det slutar med.

Här kommer i alla fall ett gäng bilder, gillar den mjuka färgskalan med dragning åt det lila hållet.

 

Vårnyheter 2017 från Stelton

Vårnyheter 2017 från Stelton

Vårnyheter 2017 från Stelton

Pressbilder Stelton

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.