Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

När det gäller kulörer och färgsättning i allmänhet kan vi nu se ett rejält skifte i vilka kulörer man väljer att inreda med. “Borta” är de kalla gråa kulörerna. Istället hittar vi varma toner som baskulör – något som vi inte haft i inredningen i samma omfattning på väldigt många år (typ 20). Diskret och nedtonad gråbeige, brända toner av brun, orange och gul samt en uppsjö av gröna toner. Dessutom ser man en stor förändring i att betydligt fler väljer att inreda med färg.

Nordsjö lanserar varje år vad de anser vara “Årets kulör” det kommande året. 2019 har man valt Spiced Honey till årets kulör. En varm bärnstenston med inspiration från honungens färg. En kulör som kan vara både rogivande, mysig eller livfull beroende på vilka kulörer den kombineras med. Klicka dig in här och inspireras till lämpliga färgkombinationer.

Foto: Nordsjö / Akzo Nobel

Total
0
Shares

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.