Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Nu är det dags att göra bloggdebut. Jag har de senaste veckorna fastnat i bloggträsket och önskan att ha en egen blogg att uttrycka mig på och kunna kommunicera med likasinnade har vuxit sig starkare allteftersom dagarna gått. Så nu är det alltså dags. Bloggen kommer främst att handla om inredning (liksom många andra bloggar, men ack så roliga att läsa) mixat med reflektioner hämtade från vardagen.
Vem är jag? Jag är 26 år, gift och har två söner födda december 02 och juni 06. Mitt största intresse är inredning. Jag har jobbat i färgaffär i sex år och driver även ett eget företag som erbjuder färgsättningar och "bo kvar" stylingar. Men min starka sida är färgsättningar. I mitt eget hem är det dock väldigt sparsmakat med färger. Inom kort hoppas jag kunna visa bilder från vårt hem. För det finns väl inget roligare än hemma hos bilder. Det är iaf något som jag uppskattar som mest hos andra bloggare och då kan väl inte jag vara sämre. Eller hur!?
Så… väl mött och stora förhoppningar om respons från er andra bloggare. Vi hörs!

Total
0
Shares
10 comments
 1. Oh, vad spännande det här låter!
  Och vilket roligt jobb du verkar ha, ser förresten redan fram emot dina hem-bilder, det är alltid lika kul att få titta in och se hur andra har det.
  Lycka till med nya bloggen – och självklart får du länka till mig, det är bara roligt :)

 2. Välkommen till bloggvärlden, du är efterlängtad. Här kan det inte bli för många inredningsbloggare, alltid plats för en till:)
  Vad spännande att få “kliva in” i ditt hem senare, det ser jag fram mot!!
  Kram och lycka till!!

 3. Åh vad roligt med alla kommentarer. Mer kommer inom kort. Men idag blir det lite mys med familjen innan det blir dags för bloggning ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.