Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Förra helgen tillbringade familjen tre dagar i den kungliga huvudstaden. Älsklingen skulle tävla och vi beslutade att jag och barnen skulle följa med och samtidigt passa på att få några dagar semester tillsammans. Sagt och gjort, hotelljakten tog sin början. När jag såg att det fanns ett Scandic hotell i Kungens Kurva var det inte så mycket mer att fundera över. Smart va!? Vaddå… jo, hotellet ligger granne med IKEA. Nice! Hela lördagen spenderade jag och barnen på IKEA och Heron City. Både jag och äldsta sonen var nöjda med dagen.
På söndagen besökte vi centrala Stockholm och då kikade jag in i en tidningsaffär som inte liknar någon affär vi har här hemma. Här talar vi om tusentals olika titlar, för att inte tala om x antal inredningstidningar. Vilken dröm. Efter mycket velande beslutade jag för att köpa med mig den danska tidningen Bolig Magasinet. Helt i min smak! Tidningen hade många inspirerande bilder och smarta idéer. Dessutom är det ju ett plus att den danska stilen påminner mycket om min stil, till skillnad från många engelska inredningstidningar som inte faller mig alls i smaken. Så nu ska jag bara lista ut hur jag ska få tag på den här tidningen i fortsättningen.
Kika gärna in på deras hemsida, där finns mycket roligt att titta på.

Bolig magasinet

Foto: Privat
Mönstret i bakgrunden är designat av Hanna Werning

Total
0
Shares
6 comments
  1. Hoppas det inte blir några problem, här i “byn” har jag inte sett den iaf. Ska väl kolla på pressbyrån i “den stora staden” några mil härifrån. Håller tummarna!

  2. Åhh..jag älskar Bolig, den tillhör en av mina favoriter..Dessvärre börjar jag inse att jag måste försöka minska på shoppingen av inredningstidningar..Hinner knappt läsa dem..Tror jag har typ alla svenska inredningstidningar sparade hemma sedan 3 år tillbaka..de tar plats:)

  3. saravillfara: Håller med dig. Det är nog bland det skönaste som finns att få sätta sig ner i lugn och ro och läsa en inredningstidning. Till detta vill jag gärna ha en latte och några biscotti. Mums!
    anna.a: läste i din blogg att du gillade Bolig, men först efter mitt inlägg. Kul att det finns fler som gillar den. Det är nog min nya favorit. Jag ska gå på jakt, kanske kan dom beställa hem den till mig. Vet inte… Åh, jag sparar också på inredningstidningar men jag köper inte så många olika. Blir väl “bara” 3 eller 4 stycken varje månad. Men då hinner jag iaf läsa dom, flera gånger.

  4. I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.