Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Arkiv

102134-41

Denna vecka väntar jag spänt på att brevbäraren ska komma med vår post. Förra veckan beställdes nämligen ovanligt mycket på webben för min del. Idag dunsade det äntligen till för första gången. Nu dök det efterlängtade paketet från La Redoute upp. När jag kikade in hos Living byC&W förra helgen fanns där en rabattkod att utnyttja som gav 25% rabatt och då beslutade jag mig för att premiärhandla hos La Redoute. Jag fastnade bla. för ett par fina skor till lilleman. Nyfiket öppnade jag paketet… och jodå, skorna motsvarade mina förväntningar. Passade lilleman perfekt! Såå fina på honom. Kul!
Tänk så mycket roligare det är att handla på webben än "in real life". Denna spännande väntan för att se om grejorna motsvarar ens förväntningar och det stora utbudet man får ta del av trots att man bor i en liten stad.  
Nu är det "bara" tre dunsar kvar att vänta på. Åhh så roligt!

Foto: Privat

Total
0
Shares
5 comments
  1. Jag kan hålla med om att det är bra för att man kan ta del av ett stort utbud även om man bor i en liten stad. Men jag tycker det är jobbigt att beställa – tycker aldrig storlekar, färger, material osv stämmer. Men skorna där var iaf jättesöta.
    //V

  2. Zassi: Tack! Fotografera är roligt, och ännu roligare nu när man kan dela med sig av bilderna till andra.
    Jessica: Jajamän, det har jag sett. Mycket fint är det!
    Cia: Jo, det har en tendens att plocka på om man inte tänker sig för. Men jag är rätt sparsam av mig så det går bra. Föräldrapenning och shopping är ju ingen bra kombination… Hi, hi…
    Vildangel: Håller med dig, kläder är jobbigt att beställa. Man får kallt räkna med att det är nåt som inte passar. Så blev det även denna gång. Men lillemans skor är iaf super!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.