Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

102134-44

Idag blev det en liten utflykt igen… Jag och barnen åkte iväg och fikade på ett nyöppnat café. Mysigt! Jag och storebror satt på barstolar vid fönstret och kikade på alla som passerade utanför. Sonen kommenterade glatt allt som hände och mumsade på sin kaka. Lilleman sov gott i vagnen. Det var ett sånt där ögonblick när allt känns toppen, ingra problem i sikte nånstans. Utflykten avslutades, som pricken över i, med ett besök i en inredningsaffär. Här säljs "allt" som "behövs" i hemmet och till väldigt bra priser. Jag köpte bla. taveldukar till porträtten jag ska tillverka. Dessa har jag bloggat om tidigare. Dessutom sprang jag på värmeljushållare och silvriga pärlor på band. Dessa har jag ikväll använt för att piffa upp mina höga zinkkrukor som står på matbordet i vardagsrummet. Inget märkvärdigt arrangemang, men så mysigt när jag sitter här i vardagsrummet och bloggar med dessa stående bredvid mig.

Foto: Privat

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.