Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Arkiv

102134-39

Det är ett flertal bloggar som jag besökt på senaste tiden som bloggat om Akvi Home. Jag blev nyfiken på denna webbutik och kikade in en sväng. Jag föll direkt för dessa färgglada tesilar från Johan & Nyström. Den ljusgröna silen skulle passa perfa hemma hos oss!!!

Nu är det äntligen dags för Grey´s Anatomy, den enda tv serie som jag alltid tittar på. Yes!

Foto: Akvi Home
Collage: Privat

Total
0
Shares
5 comments
  1. Javisst är tesilarna fina. Nu håller jag utkik om jag kan hitta dom i nån butik häromkring. Kostade ju inte så mycket och de blir ju lite väl dyrt att beställa på webben när portot var nästan 90 kr. Ja, Grey´s är ju superbra. De två senaste avsnitten har ju varit olidligt spännande. Kom på mig själv igår med att sitta och bita ihop käkarna för fullt, när programmet var slut hade jag en sprängande huvudvärk. Suck! Att man kan leva sig in så i ett tv progra. Otroligt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.