Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Detta motiv hänger på väggen hemma i vår hall. Det är designat av Maija Louekari för Marimekko. Namnet är Kaiku 2004. Detta motiv finns även i fler färgkombinationer, men detta är min favorit.
Hemma hos oss finns i princip bara fyra färger; svart och vitt samt inslag av turkost och limegrönt. Då tycker jag detta tyg passar perfekt eftersom det binder ihop de olika rummen som alla har dörrar ut till hallen.

102134-3

Foto och montage: privat

Total
0
Shares
3 comments
  1. Hej Isabelle!
    Vad glad jag blev att du vill länka till min sida! Och vilken kanonblogg du har skapat..Ska bli jättekul att följa den!!Ska lägga in länkar från min sida också och då blir du den första jag skapar länk till!!!Må så gott!/anna.a

  2. anna.a: Tack så mycket, känner mig hedrad att få den första länkningen :-) Som sagt, din blogg var toppen, jag kommer återkomma många gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.