Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-164
Denna vecka har det jobbats för fullt. Det har inte funnits tid till varken familj eller sömn. Igår öppnade vi äntligen vår färgaffär. Sååå roligt! Jag återkommer säkert i ämnet men nu tänkte jag bara visa två bilder från måndagens studiebesök i Eco och Boråstapeters tapetfabrik. Det var väldigt intressant att få se hur tapeter tillverkas. Dessutom hann vi med ett besök på designavdelningen där vi bla. fick träffa Björn Nilsson som är ansvarig för Eco- och Boråstapeters kollektioner. Och dessutom designar han en del åt Cult Design. Det kunde man förstå när man knallade runt i lokalerna där man ständigt möttes av olika produkter från Cult. Härligt! Jag och min ena arbetskamrat blev supersugna på lite egna Cult-grejor så på hemvägen lyckades vi få vår manliga, inte riktigt lika begeistrade arbetskamrat att stanna vid en inredningsaffär som har superdupermycket grejor från Cult. Han bara skrattade åt vår förtjusning över alla saker som fanns i denna butik. Jag har aldrig någonsin tidigare sett så mycket Cult-saker på en och samma gång. Några ljuslyktor och ett fat till dom fick till sist följa med hem för att paras ihop med mina salt- och pepparkar samt en liten skål för socker som redan finns i min ägo. Superfint blev det! Bild kanske kommer när tid finns att fota lite. Men tala om att jag fick beslutsångest. Det fanns ju såå mycket roligt att välja på.
På återseende snart igen kära bloggvänner och hoppas ni får en fortsatt trevlig helg! Jag ska jobba några timmar imorgon igen… längtar faktiskt dit. :-)

Foto: Privat

Total
0
Shares
20 comments
 1. Kan tänka mig att det var intressant!

  Kul med Cult-handlingen också =). Men som sagt, det finns ju sååå mkt fint – svårt att välja!

  Ha en bra söndag.

 2. Hörru proffset ;)
  vet du möjligen av nå´n tapet med fjärilar på?
  Den enda jag kan komma på att jag har sett är Åhlens fondtapet, som inte säljs längre, men du som kan det här mycket bättre än mig, kanske har något tips?
  Vore tacksam för lite hjälp :)

 3. Thea: Ja, det var riktigt intressant. Man får en helt annan förståelse när man sett det i verkligheten.
  saravillfara: Jag ska lägga din fråga på minnet så ska jag hålla utkik när jag bläddrar i tapetkartorna. Jag återkommer!

 4. Så kul att allt gått bra!!!
  Måste säga det igen men du har nog världens roligaste jobb! Själv sökte jag jobb på färg o bygg o tapetaffär..men fick nobben…=( eller…fick inte ens komma på intervju….. det blev en KILLE förståss som fick det…

  Så kul att få shoppa loss….!!!!
  Fota gärna…vore kul att få se sen inhandlingen!!!!
  Nu ska jag ner i köket å göra frulle å se söndagsnyhetsmorron…är beroende av det på söndagar!

  Kram på dig!!!!!!!!!

 5. Vilken vecka! Visst är det roligt när man längtar till jobbet varje dag? Bra att du fick tid för lite shopping mitt i allt också :) Kram/Emma

 6. Vad skoj med studiebesök på tapetfabriken. Det står på min önskelista! Roligt att höra om din glädje över jobbet.

 7. Hej på dig! Jag hoppas ni haft det bra under öppningen och att ni hade hjälp av Niklas… Jag som aldrig är sjuk har åkt på världens magsjuka och är fortfarande inte helt bra… ingen matlust och lite feber fortfarande… Jag som hade sett fram emot att åka upp till Skövde och träffa er alla :-/ Jaja, vi får hoppas att det blir ett annat tillfälle!
  Lycka till i framtiden hur som helst och tveka inte att ringa om det är något ni behöver ha hjälp med!
  // Ulriva i Mölndal

 8. Så spännande ditt nya jobb verkar, superkul:)
  Sen att få avsluta en jobbresa med lite Cultshopping gör inte saken sämre;)
  Ha en trevlig Valborg!

 9. Vad roligt att du trivs på ditt ny jobb. Det ska blir roligt att följa dig. Känns ju lyxigt också att ha ett riktigt tapetproffs så nära till hands. Trevlig valborg.

 10. Mariakoden: Ja allt har faktiskt gått riktigt bra. Tro´t eller ej :-D Ja visst är det typiskt att det är en kille som får jobbet. Det är väl ofta så, men det verkar som om det går åt rätt håll i alla fall. Hos oss är vi två killar och tre tjejer. Hade säkert blivit en kille till, dvs. tre killar och två tjejer om nån kille hade kunnat tänka sig att jobba deltid. Men oftast är det ju kvinnor som jobbar deltid och männen som jobbar heltid. Så är det iaf här hemma. :-) Kramen kramen på dig!
  Lilla My: Jajamän, jag har verkligen superroligt på jobbet. Hoppas att det fortsätter så…
  TiniTott: Ja lite CULT-shopping är aldrig fel. :-)
  Emma: Ja det har varit en riktigt arbetsam vecka… men rolig! :-)
  Anna: Ja det var verkligen roligt med ett studiebesök på tapetfabriken. Man får en helt annan förståelse för tapeter och olika trycktekniker när man sett det i verkligheten.
  Johanna: Kul kul!
  Frida: Kul att du kikar in! Nu när jag talar väl om Cult. Men gillar man era grejor så gör man. :-)
  Ulrica: Kul att höra av dig! Hoppas du är på bättringsvägen. Ja jag måste ju säga att jag blev förvånad när Niklas sade att du var sjuk. Jag kom ju ihåg vad du sa när jag var hos er om att ni inte haft nån sjuk på 1,5 år. ;-) Sååå typiskt! Hade ju varit roligt om du kommit upp och fått se hur vi har det. Men Niklas är ju toppen så det gick ju bra ändå. Måste säga att jag gillar honom skarpt. Han var verkligen till hjälp. Både med brytmaskin, kassasystem också passade han på att tapetsera klart två miljöer när han ändå var igång. Perfekt! Självklart slår jag en pling om det är nåt jag funderar över. Tack så länge så kanske vi hörs snart igen!
  saravillfara: Vassego! Kanske dyker det upp fler fjärilstips… vem vet. :-)
  Vicke: Ja lite Cult-shopping är alltid trevligt! :-) Trevlig helg på dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.