Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-181
Förra veckan fick vi in tre sprillans nya tapetkartor från Intrade. Kollektionen Bazaar föll mig genast i smaken. Jag har redan bläddrat i den ett oräkneligt antal gånger. Så idag fick den äntligen följa med hem en sväng. Har nämligen hittat en tapet som jag skulle kunna tänka mig i vardagsrummet. Så imorgon blir det till att kolla i dagsljus innan jag far till jobbet. Blir den bra tro? Men nu tänkte jag inte visa er vilken tapet det gäller utan ett annat litet smakprov. Jag tycker denna kollektion sammanfattar de senaste tapettrenderna på ett väldigt bra sätt. Bland det trendigaste inom tapetväg är just nu tapeter i koppartoner samt "blänk" kombinerat med flockade (känns som sammet) mönster. Mönstren är grafiska blommor, slingor och medaljonger. Färgerna i denna kollektion är tex. gult, limegrönt, rosa, lila samt brunt, beige, svart o grått.
Titta noga på ovanstående bild, den visar nämligen ytterligare en trend. Nämligen att endast tapetsera en eller två våder på en vägg istället för att göra en hel fondvägg. Spännande!

Foto: Privat 

Total
0
Shares
19 comments
 1. Hej!
  Läste igenom gamla inlägg på din blogg, och fastnade för din fina fondtapet i svart med medaljonger på från Midbec. Vet du möjligtvid vad just den tapeten heter?

 2. Kul att få se nyheter!! Ska inte tapetsera någonstans här hemma nu….men man skulle kanske ta en titt i de där tapetböckerna ;)Man vet ju aldrig…..
  kram !!!

 3. ….men kom inte min kommentar i går kväll med….
  Gillar turkos å brunt men lite trendvarning känner jag….
  Måste nog å kolla lite tapeter nån dag…vi har en hall/trapp som beh fixas till. Vill du komma å stajla?????
  KRAM o hoppas du får en toppendag!!!!

 4. Mysko.Kommentarerna kommer inte med.Försöker igen. Du är välkommen till Piteå och stajla mitt hus med så kan du slå två flugor i en smäll.Jag står för mat och underhållning…cancan eller nåt..=).Kram

 5. Detta måste jag kolla närmare på, ser jättesnyggt ut! Har själv funderat på att tapetsera några våder bara istället för fondvägg i vårt vardagsrum- kul att höra att jag inte är helt fel ute!

 6. Elsa: Jag tror kartan hette Sorbonne om jag inte minns helt fel.
  Karin: Nä, det är faktiskt rätt roligt att veta vad som är på ingång gällande trender. Sen är det ju upp till var och en om det är nåt som man vill ta till sig.
  Malin: Mmm… det är alltid mycket svårare att välja till sig själv. Till kunderna har jag absolut inga problem att välja tapeter/kulörer. Och det är väl tur det… det går ju inte att vela när man ska vara till hjälp.
  tina: Det är aldrig fel att bläddra i lite tapetkartor. Inspirerande!
  Mariakoden: Jag kanske skulle göra en resa i sommar… :-)
  Lilla My: Oh, ännu större skäl att åka till Piteå. Två flugor i en smäll! :-)
  Purple: Ja visst är det en rätt rolig idé. Färgen och brytningen mellan ensam våd och resten av väggen går ju alltid att anpassa till egna behov. Toppenbra!
  Johanna: Turkost/brunt är verkligen en härlig kombination! Snyyggt!
  Maria: Ja visst är det snyggt!!!
  Eva: En färgstark kollektion uppblandat med lite neutralare färger. Jag gillar!
  TiniTott: Ja visst är det snyggt! :-)
  lizaloop: Mmm… billigt och bra! :-)
  Kix: Ja det är faktiskt en rätt rolig idé. Och anpassningsbar…
  Cina: Nä du är ju supertrendig! :-) Go for it! Och glöm inte visa bilder… :-D

 7. Jag har varit o köpt dessa tapeter, hittade sen din blogg när jag skulle leta upp bilder för att visa kompisar. Vi får väl se hur det blir, lite nervöst faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.