Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-186
Har inte så mycket vettigt att blogga om idag… men om ni inte tröttnat totalt på alla mina gulgröna inlägg så kommer här en bild på ett av de senaste inköpen till hemmet. Nämligen en ny matta till vardagsrummet. Härligt mjuk och härligt somrig! Jag "sprang på" denna matta vid ett högst oplanerat besök på Bolagret för två veckor sedan och kunde inte motstå den. Eller rättare sagt, jag åkte därifrån utan ett inköp men ångrade mig och åkte tillbaka. Men då fanns bara skyltexet kvar vilket jag som tur är lyckades tigga till mig eftersom jag trots allt har nästan 20 mil till närmsta Bolagret. Tack för det! Så jag åkte hem nöjd och glad och har inte ångrat mitt inköp en sekund.

Foto: Privat

Total
0
Shares
24 comments
 1. Du är så himla cool! Jag är också lite inne på grönt i vår men blev bara några små detaljer i vardagsrummet; ljus och gardiner. Men du kör hela baletten, skittufft! Vilken energi man lär få hos dig.

 2. Den ser verkligen mysig och mjuk. Skulle också vara skönt att ha den i sovrummet. Tänk att få sätta fötterna i den en kall vintermorgon!

 3. Oj! Näääär ska vi få se hela rummet?? Väntar med spänning efter att ha fått dina små ledtrådar. Jag har oxå grönt i vardagsrummet, men “utspätt” med lite cerise.

 4. Oj! Näääär ska vi få se hela rummet?? Väntar med spänning efter att ha fått dina små ledtrådar. Jag har oxå grönt i vardagsrummet, men “utspätt” med lite cerise.

 5. Grönt är skönt, det är nog tur det.. För du verkar verkligen älska grönt! :)
  Gillar med det! ;-)
  Så vi är sjukt spända på att få se hela rummet NU!! :D
  kram

 6. Supersnygg matta!
  Tänkte kolla med dig som jobbar i färgaffär om du har koll på hur de funkar att måla kakel… Vårt kakel är hemskt,och som nödlösning har vi tänkt att måla det, vi bor i hyresrätt, och vill ju helst inte lägga pengar på omkakling… Om du inte har koll själv, kanske någon kollega har! Väldigt tacksam för svar…
  ha en Trevlig kväll!

 7. nyaochgamlating: Oh tack för det! Cool *smakar på ordet* mmm… det låter bra. :-) Grönt är verkligen vårigt… och somrigt. Perfekt!
  Tilly: Picknick, jaaa du… Det hade nog inte barnen haft något emot. :-D Jag däremot… nej!!! Alldeles för jobbigt att städa upp smulorna som gömmer sig långt där nere i mattan. Du är bra rolig du… :-) Kram kram
  Emma: Den är sååå mjuk! Skönt! Och vilken tur att du inte tröttnat på mina gulgröna inlägg, för jag har fler på lager!!! :-D
  Karin: Den skulle vara perfekt i ett sovrum. Mjuk och go!
  TiniTott: Ja visst är det!
  malin: Nej bli inte det. Du som har så mycket fint hemma hos dig. Det är ju jag som blir avis… :-)
  Lotten: Härligt med nån mer som gillar färger! Heja! Heja! Mera färg, mera färg… ;-)
  Kix: Mmmm… den gick inte att motstå för min del. Den fanns ju i fler härliga färger också. På lördag blir det ytterligare ett Bolagret-besök för min del. I Helsingborg… Kul!
  Anci: Grönt utspätt med cerise. Det låter härligt! Bilder? Jag blir ju jättenyfiken förstår du väl!? :-D Tyvärr lär det nog dröja ett tag till innan jag visar några översiktsbilder från vårt vardagsrum. Jag ska berätta varför i ett kommande inlägg. :-)
  Cissi: Somrigt, huvudet på spiken!
  malin: String-hyllorna är ju sååå snygga! Nu ska jag leta efter fler… fast begagnade. Går ju inte att inhandla alltför många nyproducerade, då blir man ju ruinerad. :-)
  cilla: Fler bilder kommer… iaf närbilder. Översiktsbilder dröjer ett tag, ska snart berätta varför.
  Pernilla: Jupp, älskar grönt! Men till hösten blir det nåt annat i kulörväg. Har redan bestämt accentfärgen som gäller då. Så det gäller att göra det lätt att förändra känslan i rummen.
  Angelica: Frågan är besvarad… i ett eget inlägg!
  Maria: Burra, burra… ljuvligt!
  Anki: Vilken tur… för det blir med av den kulören här på bloggen. Var så säker!!!
  cilla: Mmmm… fler bilder kommer. :-)

 8. Ps. Menade förstås inte coolt som ett negativt ord, men det kanske du förstod. Med ordet cool menade jag mer en beskrivande känsla, som att jag beundrar det du gör. Förstod du bättre nu kanske eller svamlar jag en massa;-) Ds.

 9. nya & gamla ting: Jag tolkade det som något positivt! :-) Blev väldigt glad över den benämningen. Tack! Ingen fara… jag missförstod dig inte. Trevlig helg på dig!

 10. Wow! Vilken supercool matta, och vilken färgsprakande bild! Riktigt läckert. Är så avis på ditt fina soffbord.

 11. Jättefin matta! Vi ska också köpa matta snart, en grön Pearl matta från Mio. Väntar bara på nya soffan som kommer nästa vecka… tjohoo!
  Kul med inredning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.