Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-183
Efter jobbet idag så gjorde jag veckans andra besök på min favoritinredningsaffär. Syftet med besöket var att inhandla något som länge legat på vill-ha listan. På väg ut ur affären med mitt efterlängtade köp i en kasse sprang jag förbi massa färgglada smycken. Armband, ringar, halsband och örhängen. Mycket fint fanns det! Eftersom jag saknar fina/roliga armband beslutade jag mig kvickt för en uppsättning gröna och turkosa armband. Jag gillar!

Foto: Privat

Total
0
Shares
13 comments
  1. Åhh du kommer bli en riktig pastell färg klick nu i sommar med dom fina armbanden!
    Verkligen sommar fräscht! :)
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.