Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-184
Nu finns den äntligen i min ägo. Min kära String Pocket. Jag gillar!!!
Vet ni vad… nu ska jag fixa vidare i vardagsrummet. Håller på och möblerar om lite. Inköp av nya matta och nya kuddar skapar visst ett behov av att fortsätta förändra… Förstår inte varför!? :-)

Foto: Privat

Total
0
Shares
18 comments
 1. Ingenting går upp mot en kär klassiker!
  Jag håller tummarna för att få se några utzoomade bilder såsmåningom… =)

 2. Hmmmmm, en sån vill jag ha….den är sååå fin!! Vad kul att ändra om lite…visst blir det så att börjar man ändra nåt…så visst fortsätter man av bara farten :)Ha det gott!
  Kram !

 3. Det är svårt att sluta förändra hemma när man väl har börjat, det är väl som med fjädern som blev en höna eller hur det nu var?
  Härligt med ny hylla, jag vill också se en stajlad bild sedan…

 4. Vad fin! Roligt med saker man längtat efter. Stringhyllan är ju så klassisk så den kommer du säkert ha glädje av länge!

 5. Haha, ja varför är det alltid så att man bara vill göra mer och mer när man väl har börjat? Kul är det i alla fall även om det kan svida till i plånboken. Lycka till med vardagsrummet och så hoppas jag givetvis på bilder sen då när det är klart!

 6. Vad roligt att du fått den! Grattis =) Den är ju supersnygg. Förstår inte det där fenomenet heller, om man börjar i ett hörn måste man fortsätta, kan det vara ett virus? =)

 7. å vet du, vi har halva priset på ALLT i våran loppisbod i byn…ska genast dit å se om de har stinghyllor kvar… (jag har köpt ett antal där förut) kring 100 lappen

 8. Åhh, vad fint! Jag har en äldre variant liggandes som skall upp så småningom….
  Visst är det konstigt att projekten fortplantar sig…;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.